Important

PepsiCo – angajator de top in Romania si in 2017

PepsiCo Romania anunta certificarea oficiala obtinuta de la Institutul Top Employers pentru conditii de lucru exceptionale oferite angajatilor si in 2017, PepsiCo fiind unul dintre primii trei angajatori de top din Europa.  In acest an, compania a obtinut certificarea in 18 tari in care activeaza.

In Romania, s-a diferentiat din nou ca angajator de top nu doar prin conditiile remarcabile oferite angajatilor, ci si printr-o serie de programe inovative si interactive puse la dispozitia acestora. Totodata, intre factorii diferentiatori s-au numarat si programele de dezvoltare adresate tinerilor care doresc sa isi inceapa cariera alaturi de echipa PepsiCo.

Procesul de certificare ca angajator de top la nivel de Europa este unul riguros, Institutul Top Employers analizand atent procesele, procedurile si oportunitatile pe care PepsiCo Romania le pune la dispozitia angajatilor sai in urmatoarele arii: Strategia legata de Talente, Planificarea Fortei de Munca, Procesul de Inductie, Invatare & Dezvoltare, Managementul Performantei, Dezvoltarea Leadership-ului, Managementul Carierei si a Succesiunii, Compensatii si Beneficii, Cultura Organizationala.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*