Noutati

Maguay Romania a publicat primul raport de sustenabilitate

Maguay Romania, unul dintre principalii jucatori de pe piata locala de IT&C, a publicat primul raport de Sustenabilitate referitor la activitatile locale. Acesta face referire la activitatile derulate in anul 2013, iar raportul a fost publicat in august 2014.

Este important de mentionat ca raportul este in engleza, desi compania este un producator local, fara varianta in limba romana. Raportul se bazeaza pe regulile de raportare GRI/G4. Cu toate acestea raportul nu se regaseste in baza de date a GRI si nu a fost verificat de aceasta organizatie.

Este de apreciat insa ca o organizatie locala, asa cum este Maguay, a decis sa publice un raport despre actiunile companiei legate de sustenabilitate si de modul in care este condusa compania in aceasta directie.

Va invita sa rasfoiti raportul pe care il gasiti mai jos.

Analizeaza raportul:

About Alexandru Ardelean (149 Articles)
Alexandru Ardelean este, de la 1 martie 2015, Redactor Sef al The CSR Report si Managing Director al diviziei de publishing a The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). Inainte de a se alatura echipei The CSR Report, Alexandru a fost senior editor la Biz pentru 8 ani. Lucreaza in presa de peste 12 ani si este pasionat de aceasta meserie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*