Noutati

Reciclarea, componenta a sustenabilitatii

Angajatii Orange, impreuna cu sustinatori din cadrul comunitatii, au reciclat, in doua saptamani, 1.161 de telefoane si dispozitive mobile pentru a sustine programul YouthBank al Asociatiei pentru Relatii Comunitare (ARC).

Atunci cand citim un raport de sustenabilitate, o sa vedem ca orice companie are trecuta reciclarea ca parte integanta din activitatile legate de mediu. Astfel, aceste activitati sunt benefice si pentru comunitatea din care respectiva companie face parte, cat si pentru angajati sau parteneri.

Angajatii Orange, impreuna cu sustinatori din cadrul comunitatii, au reciclat, in doua saptamani, 1.161 de telefoane si dispozitive mobile pentru a sustine programul YouthBank al Asociatiei pentru Relatii Comunitare (ARC), un program de initiativa civica pentru tineri. Actiunea a facut parte din initiativa ”Saptamana Voluntariatului”, proiect in cadrul caruia, in 2014, Orange a donat 3 euro catre YouthBank pentru fiecare telefon si dispozitiv mobil reciclat. Astfel, cu sprijinul voluntarilor, s-au strans peste 3.200 de euro, suma cu care vor fi finantate in 2015 activitatile tinerilor liceeni care s-au implicat in proiect, respectiv YouthBank Mures, YouthBank Reghin si YouthBank Bucuresti.

Orange incurajeaza adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu si prin reciclarea telefoanelor. De aceea, sprijina proiecte de constientizare si incurajeaza angajatii, partenerii si publicul larg sa adopte o astfel de atitudine. Anul acesta, pe langa actiunea de reciclare a telefoanelor mobile, compania a facut un pas mai departe in implicarea comunitara, asociind acest proiect cu o actiune de strangere de fonduri pentru a sustine programul YouthBank si educatia civica a tinerilor. Rezultatele proiectului se datoreaza angajatilor Orange, partenerilor si publicului larg, tuturor celor care s-au alaturat acestei initiative.

About Alexandru Ardelean (149 Articles)
Alexandru Ardelean este, de la 1 martie 2015, Redactor Sef al The CSR Report si Managing Director al diviziei de publishing a The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). Inainte de a se alatura echipei The CSR Report, Alexandru a fost senior editor la Biz pentru 8 ani. Lucreaza in presa de peste 12 ani si este pasionat de aceasta meserie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*