Noutati

S-a lansat primul magazin online cu produse romanesti

S-a lansat primul marketplace online pentru producatori romani si produse romanesti, deprinromania.ro. Magazinul va comercializa doar produse romanesti.

Proiectul isi propune promovarea produselor interne, dezvoltarea productiei interne, sprijinirea producatorilor romani si orientarea consumatorilor catre produse romanesti autentice. Antreprenorul este Radcom, firma cu un capital romanesc si furnizor de servicii IT pe piata romaneasca de peste 20 de ani.

“Produsele acestor producatori sunt in general axate pe microproductie unicat, sau din materie prima bio; primeaza asadar calitatea si originalitatea. Ne-am dorit mereu sa contribuim la dezvoltarea economiei romanesti, de care indirect beneficiem cu totii, astfel s-a nascut acest proiect. De aceea ne bucuram ca o parte semnificativa din banii pe care ii cheltuim se va intoarce in economia nationala, la bugetul Romaniei.”,  spune Melinda Paunescu, Development Director Radcom.

Platforma deprinromania.ro concentreaza pana in prezent 33 de producatori romani care dezvolta produse 100% romanesti din domeniile: produse alimentare, cosmetice, imbracaminte, accesorii, articole decorative.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*