Noutati

Start la inscrieri in Programului MOL pentru sanatatea copiilor

MOL Romania si Fundatia pentru Comunitate au lansat cea de-a opta editie a Programului MOL pentru sanatatea copiilor, prin care ofera sprijin financiar organizatiilor neguvernamentale care deruleaza proiecte de terapie prin arta sau terapie emotionala pentru copiii cu dizabilitati. Finantarea totala de 300.000 de lei va fi alocata castigatorilor concursului de proiecte, inscrierile fiind deschise pana la 30 octombrie 2016.

„Pe langa rezultatele medicale semnificative in unele cazuri, se poate constata efectul terapeutic pozitiv si asupra familiilor cu copii suferinzi, ceea ce este important pentru comunitatile unde ne desfasuram activitatea”, a declarat Kinga Daradics, CEO si Country Chairman al MOL Romania.

Prin Programul MOL pentru sanatatea copiilor, organizatiile non-guvernamentale pot beneficia de o suma de maximum 20.000 lei sub forma de pre-finantare pentru un proiect ce urmeaza sa fie implementat in perioada decembrie 2016 – august 2017. De la lansare si pana in prezent, prin Programul MOL pentru sanatatea copiilor au fost alocate fonduri totale de 2.095.000 lei ONG-urilor care au derulat 129 de proiecte de terapie prin arta si terapie emotionala, incluzand peste 9.000 de beneficiari in activitatile lor.

Anuntul programului precum si formularul de inscriere pot fi descarcate de pe site-urile www.pentrucomunitate.ro si www.molromania.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*