Noutati

UniCredit Leasing sustine companiile care angajeaza tineri

UniCredit Leasing aloca 5 milioane euro programului Jobs for Youth pentru a incuraja IMM-urile sa angajeze tineri absolventi. In baza acestui program, compania acorda o reducere de 1,5% fata de dobanda standard companiilor care fac dovada angajarii, colaborarii sub forma de internship sau oferirii de programe de training tinerilor absolventi.

“Tranzitia tinerilor de la scoala la munca este o problema inerenta. Ne dorim sa contribuim la crearea de noi locuri de munca si credem ca acordarea acestor beneficii suplimentare are un impact semnificativ in decizia angajatorilor de a crea noi oportunitati pentru tineri.” a declarat Mircea Cotiga, CEO al UniCredit Leasing Corporation IFN SA.  

Produsul este disponibil pentru finantarea in euro a proiectelor implementate in Romania care au ca obiect bunurile noi, pe o perioada cuprinsa intre 24 si 60 de luni.

Costul total al fiecarui proiect in parte nu poate depasi 1 milion euro. Utilizarea produselor de creditare si leasing financiar de catre IMM-uri va servi finantarii investitiilor in mijloace fixe si va implica proiecte noi (bunuri noi, vehicule cu 0 km) sau modernizarea si extinderea activitatilor existente.

Sub-proiectele care vizeaza protectia mediului si cele de dimensiuni mici vor avea prioritate.
 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*