Noutati

Au inceput inscrierile la Bursele Telekom

Zece studenti din Romania pot beneficia, in cursul anului universitar 2016-2017, de cate o bursa de excelenta din partea Telekom Romania in cadrul programului “Bursele Telekom”, ajuns la cea de-a saptea editie. Valoarea fiecareia dintre acestea este de 11.250 lei.

tgg_icon_color_04participant-fondator-in-GCNRo1Initiativa Telekom Romania, participant in reteaua locala Global Compact Network Romania, vine in sprijinul Obiectivului de Dezvoltare Durabila nr. 4: Educatie de calitate. Programul “Bursele Telekom” intentioneaza sa identifice tineri cu potential de lideri, pasionati de domeniul pe care si l-au ales pentru studii, cu rezultate scolare foarte bune si obiective de cariera foarte clare, care s-au facut remarcati prin proiecte extracurriculare si activitati de voluntariat.

Sprijinirea excelentei in educatie este unul din pilonii strategiei de responsabilitate corporativa a Telekom Romania”, spune Ruxandra Voda, Director Comunicare grupul Telekom Romania.

Candidatii eligibili sunt studentii cu varsta maxima de 30 de ani, inscrisi in anul I de studiu la cursurile la zi ale unei institutii acreditate de invatamant superior de stat din Romania. Depunerea dosarelor va avea loc pana pe 10 noiembrie inclusiv, conform termenilor si conditiilor din regulamentul de participare disponibil pe www.burseletelekom.ro.

Anul acesta, alaturi de cele 10 burse oferite, vor fi acordate inca 5 premii speciale constand in tablete Samsung Galaxy Tab A9.7, pentru urmatorii clasati, in functie de punctajul obtinut in urma interviurilor. De la initierea programului si pana in prezent, peste 2.400 de tineri s-au inscris in competitie, 95 dintre acestia beneficiind de sprijin financiar din partea Telekom Romania.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*