Important

Castigatorii granturilor Raiffeisen Comunitati 2016

Fundatia Mihai Nesu, Spitalul Municipal Mangalia si Asociatia Scoala mamei Junior sunt marii castigatori ai granturilor Raiffeisen Comunitati 2016. Editia a sasea a programului numara in total 10 castigatori care au primit granturile in valoare de 10.000 de euro fiecare.

Initiativa Raiffeisen Bank Romania, semnatar al UN Global Compact si participant fondator in reteaua locala Global Compact Network Romania, vine in sprijinul Obiectivului de Dezvoltare Durabila nr. 11: Orase si comunitati durabile.

TGG_Icon_Color_11participant-fondator-in-GCNRo1Proiectele finantate vizeaza beneficiari din domeniile: servicii sociale si sanatate, dar si educatie financiara. S-a inregistrat un numar total de 25.312 voturi, dintre care 2.866 a obtinut proiectul clasat pe primul loc in preferintele publicului: „Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilitati neuromotorii Sfantul Nectarie” al Fundatiei Mihai Nesu din Oradea (jud. Bihor).

Bilantul editiei din acest an este: 193 propuneri de proiect inregistrate, 150 proiecte eligibile, 20 proiecte finaliste, 10 castigatori, 100 voluntari Raiffeisen in comitetul de juriu, peste 25.000 voturi.

Lista organizatiilor care vor beneficia de granturile Raiffeisen Comunitati 2016 poate fi accesata AICI.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*