Noutati

Cif se implica si in 2017 in curatarea unor obiective turistice din Romania

Cif se implica si in 2017 in curatarea unor obiective turistice din Romania, alaturi de romanii care se vor inscrie in programul „Impreuna Curatam Romania Calatorind!”. Initiativa se desfasoara pentru al patrulea an consecutiv sub umbrela Unilever South Central Europe, participant fondator in Global Compact Network Romania.

 „Cif continua si in 2017 misiunea sociala pe care si-a asumat-o in urma cu patru ani, aceea de a curata Romania. De ce? Pentru ca a trai intr-un mediu curat si ingrijit este cheia unui stil de viata pozitiv. Programul „Impreuna Curatam Romania Calatorind!” este un semnal transmis romanilor, pentru ca fiecare dintre acestia sa contribuie mai departe la o tara mai curata prin implicare activa.”, a declarat Ana-Maria Paslaru, Marketing Director HPC, Unilever.

Inscrierile au loc in perioada 3 martie – 30 aprilie 2017 completand formularul online si indicand, pe scurt, motivul pentru care doresti sa te alaturi demersului Cif de a curata Romania.

12 participanti, cu insotitorii lor, vor deveni marii castigatori ai unei excursii de 3 zile intr-unul dintre cele 4 orase din campania Cif Curata Romania: Sibiu, Alba-Iulia, Hunedoara, Mangalia. Castigatorii vor porni, impreuna cu echipa Cif, in excursie, unde vor participa la curatarea unui obiectiv turistic. Calendarul complet al programului si inscriere aici.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*