Noutati

Enel, inclus in indicele Thomson Reuters

Enel a fost inclus in Top 100 al noului indicele Thomson Reuters pentru Diversitate si Incluziune, care include peste 5.000 de companii pentru performanta cu privire la diversitate si incluziune conform datelor de mediu, sociale si de guvernanta (environmental, social and governance – ESG), colectate din surse precum rapoarte anuale, site-urile companiilor, informatii de pe bursa, rapoarte de CSR si stiri.

„Includerea Enel in indice este o dovada a modului in care Grupul a inclus nediscriminarea, egalitatea de sansa si incluziunea drept baza a inovarii si strategiei sale de afaceri, axate pe sustenabilitate”, a declarat CEO-ul Enel Francesco Starace.

„Imbunatatirile pe care le urmarim in fiecare zi se pot dezvolta numai intr-un mediu inclusiv si divers, iar lansarea acestui indice si clasarea companiilor de top dintr-o serie de sectoare si natiuni subliniaza rolul diversitatii si incluziunii in inovare, schimbul de informatii si invatare profesionala in realizarea obiectivelor unei companii. Din acest motiv, diversitatea si incluziunea sunt absolut esentiale pentru succesul nostru, iar eu sunt incantat ca Grupul a fost recunoscut in acest fel”, a incheiat Starace.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*