Noutati

Enel Romania doneaza 400 de calculatoare in sprijinul educatiei de calitate

Au mai ramas trei zile in care scolile si ONG-urile care au nevoie de echipamente IT se pot inscrie pentru a castiga 400 de calculatoare donate de Enel Romania, participant in Global Compact Network Romania, si Ateliere Fara Frontiere.

participant-GCNRo2Proiectul “Toata lumea intra in jocul educatiei IT” vine in sprijinul Obiectivului De Dezvoltare Durabila nr. 4: Educatie de calitate si se adreseaza structurilor din comunitatile defavorizate din regiunile Banat, Dobrogea si Muntenia-Sud, care au nevoie de calculatoare pentru a desfasura proiecte de educatie dedicate copiilor si tinerilor, dar nu dispun de mijloacele necesare achizitionarii lor.

Calculatoarele au fost colectate din cadrul companiilor Enel de catre echipa Ateliere Fara Frontiere si reconditionate la atelierul de insertie socio-profesionala din Bucuresti de catre persoane aflate in dificultate. Ele au capatat astfel o noua viata si acum beneficiaza de garantie si software-ul necesar unei bune functionari.

Cele 400 de echipamente pot fi castigate prin completarea formularului online disponibil pe site-ul www.educlick.ro. Termenul limita pentru  inregistrare este 9 octombrie 2017, iar Regulamentul de participare poate fi consultat aici: www.educlick.ro/regulament.

Sunt eligibile organizatiile nonguvernamentale (asociatii, fundatii, federatii), institutiile de invatamant de stat (scoli, licee, gradinite, facultati), muzeele si bibliotecile de stat, precum si institutiile publice sociale, cu mentiunea ca sunt vizate cu precadere comunitatile defavorizate, rurale sau izolate.

Dupa finalizarea inscrierilor, un juriu format din reprezentanti Enel si experti externi va puncta fiecare proiect in baza unei grile si va decide alocarea echipamentelor in functie de nevoile identificate.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Comanda online revista The CSR Report. Livrare GRATUITA! Dismiss