Noutati

EY lanseaza programul EY Express, un accelerator de cariera in 5 zile

EY lanseaza programul EY Express #getfutureready, un accelerator de cariera in cinci zile, ce urmareste dezvoltarea unui set de competente care sa ii pregateasca pe viitori absolventi pentru piata muncii.

TGG_Icon_Color_08Programul EY, participant in Global Compact Network Romania, sprijina Obiectivul de Dezvoltare Durabila nr. 8: Munca decenta si crestere economica si se adreseaza unui numar de 60 studenti, de anul III, masteranzi si absolventi din domeniul tehnic, IT, comunicare si business. In cadrul programului ce sa va desfasura in perioada 13-17 martie, tinerii isi vor antrena cinci competente cheie – rezolvarea de probleme complexe si gandirea critica, management interpersonal, managementul relatiei cu clientul, managementul riscului si managementul proiectului.

In dezvoltarea proiectului se vor combina lucrul in echipa cu programe de mentorat si lucrul individual. Astfel, 60% din timp, participantii vor lucra impreuna la proiecte, vor colabora pe echipe si vor concura unii cu altii, iar la final vor primi puncte in functie de cat de bine si-au indeplinit sarcinile. 30% din timp va fi alocat proiectelor individuale iar 10% din timp va fi alocat dialogului dintre participanti si echipa de mentori EY, pentru a adresa provocarile legate de aplicabilitatea competentelor in situatiile practice.

Pe tot parcursul educational tinerii vor fi ghidati de o echipa de formatori de la Scoala de Valori si specialisti EY. La final, cele mai bune echipe vor fi premiate, iar participantii activi vor avea ocazia sa se angajeze in cadrul EY.

Detalii si inscrieri aici.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*