Noutati

Ferentari – City of Energy

Timp de cinci zile, Enel Romania, Policy Center for Roma and Minorities si copiii de la Clubul de Educatie Alternativa impreuna cu trei artisti graffiti au pictat si au redat comunitatii din Ferentari un post de transformare plin de culoare si veselie.

Initiativa Enel Romania, semnatar al UN Global Compact si participant fondator in reteaua locala Global Compact Network Romania, este inclusa in programul City of Energy, lansat in anul 2011, care vine in sprijinul Obiectivului de Dezvoltare Durabila nr. 11: Orase si comunitati durabile.

TGG_Icon_Color_11 participant-fondator-in-GCNRo1In compania artistilor graffiti  Spsh, Vadio si Neon, copiii s-au jucat cu compozitiile geometrice, au desenat formele abstracte ale personajelor preferate si au invatat modalitati creative in care pot combina culorile.

Prin alegerea postului din Aleea Livezilor pentru aceasta editie s-a urmarit imbunatatirea accesului la energie pentru locuitorii cartierului Ferentari. Astfel acesta se alatura celor 26 de posturi pictate in programul City of Energy, si marcheaza o istorie de sase ani in care instalatiile industriale ale Enel au fost oferite comunitatilor din Bucuresti, Constanta si Timisoara ca suport pentru arta urbana. Acestea au fost transformate din simple constructii gri in adevarate picturi care infrumuseteaza zonele in care sunt amplasate, dar in acelasi timp spun si povestea comunitatilor din care fac parte.

14225531_1186856444670788_3921844357172774986_nInformatii si imagini despre proiectul City of Energy se gasesc pe contul de Tumblr dedicat City of Energy, dar si pe contul de Facebook Enel Romania.

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*