Noutati

Kaufland Romania – donatie de opt tone de alimente in comunitati izolate

Peste opt tone de alimente, produse de igiena personala sau de ingrijire a casei oferite de Kaufland Romania, participant in Global Compact Network Romania, au fost primite cu bucurie de 180 de batrani si 130 de copii saraci din 16 sate izolate din zona Nehoiu-Braesti. Initiativa Umanitara Off Road GTC de Craciun vine in sprijinul Obiectivului de Dezvoltare Durabila nr.2: Zero foamete.

Implicarea activa a Kaufland Romania, alaturi de cea a organizatorilor, a ajutat si la constientizarea situatiei in care se afla aceste persoane cu multiple vulnerabilitati de catre autoritatile locale.

“Nu putem ramane indiferenti cand observam ca sunt oameni care au parte de un anume confort, si altii, doar din cauza faptului ca stau izolati din punct de vedere geografic, sunt privati de conditii civilizate de trai si de o vorba buna. Mai mult, toti batranii si copiii merita sa simta spiritul Sarbatorilor si suntem convinsi ca ne-am atins scopul.  Suntem bucurosi sa fim din nou alaturi de partenerii nostri GTC Motorsport si Asociatia Reality Check. Speram sa fim un exemplu pentru tinerii din ziua de azi, ca sa poata deveni cetateni responsabili si atenti la nevoile celor din jur, sa isi ajute semenii pe viitor”, declara Katharina Scheidereiter, Manager CSR Kaufland Romania.

Compania sprijina in mod constant actiuni umanitare care ajuta la dezvoltarea noilor generatii si la usurarea suferintei pricinuite de batranete. Astfel, in cadrul Umanitarei de Paste 2017, a donat peste 10 tone de alimente catre circa 500 de persoane, batrani si copii, in cadrul actiunii organizate cu partenerii GTC Motorsport si a Asociatiei OvidiuRo, care au mobilizat un convoi de 32 de masini off-road 4×4 pentru a duce cadourile in satele izolate.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Comanda online revista The CSR Report. Livrare GRATUITA! Dismiss