Important

KMG International cauta 141 de interni

Grupul KMG International/Rompetrol anunta lansarea unui nou program de internship, adresat unui numar de 141 de studenti care vor sa-si dezvolte abilitatile profesionale si aptitudinile tehnice in industria de petrol si gaze. Initiativa KMG International, participant in Global Compact Network Romania, vine in sprijinul Obiectivului de Dezvoltare Durabila nr. 4: Educatie de calitate.

“Programele de internship fac parte din strategia KMG International de a investi in resursa umana, nu doar in cadrul companiei, ci si in interesul comunitatilor in care isi desfasoara activitatea. Aceste programe sprijina transferul de cunostinte de la expertii nostri catre noile generatii, care abia isi incep cariera. Din 2002 pana in prezent, peste 1000 de absolventi de liceu si facultate au urmat programele noastre  de internship, iar cei mai buni dintre acestia si-au inceput cariera in cadrul KMG International”, a declarat Simona Popovici, Group HR Director.

Programul se va desfasura pe parcursul lui 2017, incepand din luna august pentru platformele Navodari si Ploiesti si din aprilie pana in octombrie pentru sediul central din Bucuresti. 100 de studenti sunt asteptati sa participe la internship in cadrul celor doua rafinarii ale Grupului, iar alti 41 vor fi pregatiti la sediul central din Bucuresti pentru pozitii corporative.

Intaietate vor avea studentii care provin din universitati din Constanta, Ploiesti si Bucuresti cu care Grupul a semnat protocoale de colaborare pe diverse proiecte.  Cei interesati isi pot depune dosarele de inscriere pe pagina de Facebook a Grupului, pe pagina de LinkedIn sau trimitand un CV pe email la adresa internship@rompetrol.com.

Anual, la finalizarea programelor, peste 50% din participanti au ramas ca angajati in cadrul diverselor companii membre ale KMG International, in diferite sectoare de activitate.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*