Noutati

Best Practices in Romanian CSR a ajuns la a treia editie

Cea de-a treia editie a conferintei “Best Practices in Romanian CSR” va avea loc in data de 19 iunie 2018 cand vor fi anuntate rezultatele analizei Romania CSR Index 2018, editia a 3-a – cea mai importanta analiza a domeniului responsabilitatii sociale si de mediu din Romania.

In premiera in acest an, indexul include toate cele 696 de companii care au peste 500 de angajati in Romania. O parte dintre aceste companii intra sub incidenta Directivei 2014/95/UE privind publicarea informatiilor nefinanciare si a informatiilor privind diversitatea.

“Sustenabilitatea devine o prioritate strategica pentru mediul de afaceri. Romania CSR Index este cea mai buna oportunitate de a recunoaste performantele si nivelul ridicat de transparenta al companiilor care respecta principiile dezvoltarii durabile. Dorim mai multa competitivitate in acest domeniu si ne-am propus sa incurajam cat mai multe companii sa incorporeze responsabilitatea sociala si de mediu in operatiunile lor si sa publice rapoarte nefinanciare”, explica Alina Liciu, Fondator si Managing Partner The Azores, organizator al evenimentului.

In cadrul evenimentului vor fi prezentate cele mai bune practici in raportarea si masurarea impactului social si de mediu, cele mai importante trenduri din domeniu si noutati despre diverse analize la nivel international care pot influenta in bine CSR-ul din Romania. Agenda evenimentului este disponibila aici.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*