Noutati

BRD ofera expertiza de ICT si business la Innovation Labs 2017

BRD – Groupe Société Générale sustine inovatia si antreprenoriatul la Innovation Labs 2017 oferind participantilor expertiza unor mentori din industria ICT si din business, specialisti ai bancii, care ii vor ghida pe tot parcursul programului.

Printre mentorii din partea BRD se vor numara Horia Velicu, Head of Innovation Lab, Mihai Dit, Director Regional – regiunea Cluj, si Marius Padurean, Head of Sales SME -regiunea Sibiu, care le vor oferi suport pentru a-si definitiva prototipurile, pe care le vor prezenta, pe 24 mai, la Demo Day, in fata potentialilor investitori si parteneri. Specialistii BRD ii vor consilia cu privire la definirea pietei potentiale, nise de piata catre care sa se orienteze, customer development & discovery, strategie de pret, noi tehnologii si pregatirea sustinerii ideii.

„Inovatia poate fi un subiect interpretabil si subiectiv, dar noi credem ca inseamna identificarea de modalitati noi, in cazul nostru de a servi clientii, de a trata angajatii sau de a lua decizii, care in final sa aduca mai multa valoare. In primul rand, companiile inovatoare creeaza timp. Si exact asta incercam sa facem noi pentru clientii nostri, sa venim cu solutii de ultima generatie pentru identificarea produsului potrivit si rezolvarea rapida a oricaror nevoi financiare, care sa se traduca apoi in mai mult timp pentru pasiunile lor. Asta inseamna de fapt inovatie pentru noi, sa creezi mai mult spatiu si calitate in viata de zi cu zi. Asteptam cu nerabdare sa-i cunoastem pe tinerii inscrisi la Innovation Labs si sa le oferim ajutorul si expertiza noastra, astfel incat sa-si duca ideea mai departe si sa o transforme intr-o afacere de succes”, a declarat Horia Velicu, Head of Innovation Lab, BRD – Groupe Société Générale.

Innovation Labs, cel mai mare program de pre-accelerare pentru startupuri tehnice la inceput de drum din Romania, a ajuns deja la a 5-a editie si este structurat in mai multe etape, prima fiind Hackathonul de 24 de ore, unde tinerii inscrisi isi pot contura mai clar ideile, le vor sustine in fata juriului si a publicului si isi pot consolida echipa. Primul hackaton va avea loc la Bucuresti, pe 4 si 5 martie, urmat de cele din Cluj-Napoca, Iasi, Sibiu si Timisoara, care se desfasoara concomitent pe 11 si 12 martie.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*