Noutati

Campanie de donatii la casele de marcat Lidl pentru Fundatia LEADERS

lidl-programe-csr

Noua campanie de donatii de la casele de marcat din magazinele Lidl Romania are loc in perioada iulie – septembrie si este dedicata sustinerii Fundatiei LEADERS. Asociatia are ca principal obiectiv formarea si sprijinirea tinerilor pentru a deveni lideri responsabili, vizionari si curajosi, prin programe practice si aplicate pentru fiecare nivel de dezvoltare.

Astfel, participantii au parte de o experienta personalizata alaturi de traineri specializati si lideri din diverse domenii, care le monitorizeaza parcursul pe termen lung. Dupa finalizarea cursurilor de dezvoltare personala, tinerii lideri devin parte a unei comunitati de absolventi in care au acces la resurse, mentorat si sprijin constant.

“Suntem foarte bucurosi pentru ca Lidl s-a alaturat misiunii noastre inceputa in urma cu 17 ani, aceea de a forma noua generatie de tineri lideri la toate nivelurile. Consideram ca cea mai importanta investitie in noile generatii de tineri lideri este in educatia acestora. Credem intr-un model de leadership autentic, iar metodele noastre de dezvoltare presupun punerea tinerilor in situatii concrete, proiecte sociale de impact, feedback constant si invatare prin intermediul membrilor comunitatii”, a declarat Adina Sandu, Director de Programe, LEADERS.

In Romania, inca de la intrarea pe piata, Lidl a investit intr-un viitor mai bun, sustenabilitatea si responsabilitatea pentru mediul inconjurator facand parte din cultura companiei. Astfel, prin campania de strangere de fonduri de la casele de marcat din magazinele Lidl, desfasurata in perioada aprilie – iunie 2017, clientii si angajatii Lidl s-au implicat in mod direct in sustinerea fundatiei Greenpeace Romania. Fondurile, 35.000 euro, vor contribui la identificarea si protejarea padurilor virgine ale Romaniei, pentru a le oferi sansa viitoarelor generatii de a se bucura de un ecosistem forestier bogat.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*