Noutati

cora deschide si la Bacau o statie de incarcare a vehiculelor electrice

cora Romania deschide a patra statie de incarcare a vehiculelor electrice in hipermarketul din Bacau. Compania isi continua astfel planul de a oferi solutii de trai sustenabil comunitatilor in care isi desfasoara activitatea, incurajandu-i pe romani sa foloseasca vehicule electrice sau hibrid, nepoluante.

Pana in prezent, cate o statie de incarcare functioneaza in hypermarketul cora Lujerului, cora Bratianu din Constanta si cora Cluj–Napoca. In final, toate cele 11 hipermarketuri ale retelei cora Romania vor oferi clientilor aceasta facilitate.

cora Romania isi respecta angajamentul fata de comunitatile in care isi desfasoara activitatea de a contribui la dezvoltarea unui viitor sustenabil si de a oferi alternative pentru un mediu inconjurator mai prietenos. In acest sens, am initiat programul coraVerde si suntem mandri ca am ajuns si la Bacau cu acest proiect care presupune instalarea de statii de incarcare masini electrice”, a declarat Emanuel Parvulescu, responsabil Mediu  la cora Romania.

Incarcarea masinilor electrice sau hibrid este un serviciu oferit gratuit.

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*