Noutati

ExtravaCANza colecteaza dozele pe litoral

Every Can Counts Romania porneste motoarele reciclarii dozelor din aluminiu in cadrul unei noi editii a campaniei ExtravaCANza – Si mama recicleaza! In luna iulie, turistii care isi petrec concediul pe litoral vor putea uita de grija deseurilor, avand in dispozitie un aparat inteligent in care pot recicla dozele din aluminiu.

ExtravaCANza – Si mama recicleaza!” se desfasoara in zilele 14-16, 21-23 si 28-30 iulie pe plaja Flora din statiunea Mamaia. Campania presupune colectarea dozelor din aluminiu de catre turisti si reciclarea acestora intr-un aparat inteligent, care le permite sa vada cate doze au introdus si, pe baza bonului emis de aparat, sa isi aleaga unul dintre premiile pregatite de organizatori.

“Pregatim in fiecare an o editie a acestei campanii si incurajam toti turistii, indiferent de varsta, sa recicleze dozele dupa ce au consumat continutul. Prin aceasta actiune contribuim nu doar la pastrarea unor locuri de vacanta curate, ci ii facem pe oameni sa inteleaga ca pot recicla oriunde si oricand, avand in vedere ca si in hypermarketuri exista astfel de aparate”, declara Adina Magsi, Director General Alucro – Every Can Counts Romania.

Premiile sunt acordate in functie de numarul de doze introduse in aparatul de reciclare – pentru 5 doze reciclate turistii primesc o doza de bautura, pentru 30 de doze, un vas termorezistent, iar pentru 50 de doze, o tigaie wok. In plus, in fiecare sambata va avea loc o tombola unde participantii pot castiga un aspirator pentru pat, saltele si un smartphone. Detalii pe www.everycancounts.ro.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*