Noutati

Daruieste peste 5.000 de zambete sanatoase

Campania „Orbit daruieste zambete” continua pentru al doilea an consecutiv si orice pachet de guma Orbit cumparat in perioada 10 octombrie – 4 decembrie 2016 contribuie la dezvoltarea de programe educationale pentru sustinerea sanatatii orale a peste 5.000 de copii. Astfel, 1% din valoarea neta a vanzarilor de guma Orbit din aceasta perioada va fi donata catre SOS Satele Copiilor Romania.

In cadrul campaniei de anul trecut, Orbit, cu ajutorul consumatorilor si al partenerilor, a reusit sa stranga suma de 196.000 lei, care a fost donata catre organizatia SOS Satele Copiilor Romania pentru cursuri de igiena orala. Suma a fost directionata catre consultatii stomatologice gratuite, dar si catre acoperirea costurilor cursurilor de igiena dentara si a kit-urilor de ingrijire orala pentru 3.500 de copii din zone defavorizate.

De asemenea, au fost organizate 11 workshop-uri de igiena orala, timp de sase luni, acestea fiind sustinute de specialisti in stomatologie, asistenti sociali si firme specializate in programe informale de educatie a copiilor. Datorita acestor cursuri, copiii au invatat regulile elementare ale igienei orale si au constientizat importanta unui zambet sanatos.

In 2016, Orbit isi propune implicarea unui numar mai mare de consumatori in campanie care sa sprijine igiena dentara a peste 5.000 de copii din Romania.

„Campania de anul trecut a avut rezultate importante atat pentru noi, cat si pentru copiii pe care ii avem in grija. Cei mici s-au bucurat de prezenta specialistilor, de cadourile primite si intr-un mod didactic, prin joaca, am reusit sa-i invatam cat este de importanta igiena orala pentru starea lor de bine.”, a declarat Carmen Bruma, manager departament strangere de fonduri si comunicare SOS Satele Copiilor Romania.

Scopul campaniei este constientizarea importantei ingrijirii orale in randul romanilor, atat copiilor, cat si adultilor. Statisticile ingrijoratoare despre igiena orala a romanilor au determinat continuarea programului si implicarea a cat mai multor resurse. Fiecare pachet de guma cumparat este si dovada unei mai bune insusiri a pasilor care ajuta la pastrarea dintilor curati si sanatosi: control stomatologic regulat, periajul dintilor, curatarea lor si mestecatul unei gume fara zahar dupa mese sau gustari.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*