Noutati

Raport Sustenabilitate IKEA GROUP 2014

Am ales sa publicam acest raport (desi nu este unul local) pentru a recunoaste efortul IKEA Romania de a publica macar un raport scurt in limba romana (extras din documentul grupului) si a facilita astfel

IKEA Group a publicat raportul de sustenabilitate pentru anul fiscal 2014. Din pacate, IKEA Romania nu a publicat pana in acest moment un raport local despre impactul in tara noastra, desi anunta valorile unor indicatori odata cu anuntarea rezultatelor anuale pentru Romania.

Am ales sa publicam acest raport (desi nu este unul local) pentru a recunoaste efortul IKEA Romania de a publica macar un raport scurt in limba romana si a facilita astfel accesul stakeholderilor din Romania la rezultatele non-financiare.

Analizeaza raportul scurt (limba romana):

Analizeaza raportul complet (limba engleza):

About Alexandru Ardelean (149 Articles)
Alexandru Ardelean este, de la 1 martie 2015, Redactor Sef al The CSR Report si Managing Director al diviziei de publishing a The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). Inainte de a se alatura echipei The CSR Report, Alexandru a fost senior editor la Biz pentru 8 ani. Lucreaza in presa de peste 12 ani si este pasionat de aceasta meserie.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. IKEA a lansat raportul de sustenabilitate | The CSR Report

Leave a comment

Your email address will not be published.


*