Important

Anuarul The CSR Report 2015 se pregateste de lansare!

Anuarul va fi livrat catre abonati in a doua jumatate a lunii aprilie. Daca doriti sa va abonati, va rugam sa intrati pe http://www.csrreport.ro/abonamente.

The CSR Report 2015 va fi primul produs tiparit care analizeaza evolutia pietei de profil si care explica amploarea pe care fenomenul CSR o va avea asupra pietei romanesti.

Anuarul va fi liThe CSR Report Anuar 2015vrat catre abonati in a doua jumatate a lunii aprilie. Daca doriti sa va abonati, va rugam sa intrati pe http://www.csrreport.ro/abonamente sau sa completati formularul de mai jos.

Anuarul analizeaza, in premiera pe piata locala, istoria responsabilitatii sociale corporative romanesti, primele rapoarte si primele initiative din domeniu, rapoartele de CSR lansate de companiile din Romania si cele mai active industrii din punctul de vedere al raportării CSR. In anuar sunt analizate pe larg si toate pachetele de masuri care vor influenta semnificativ piata in urmatoarea perioada: Strategia Europa 2020, Directiva 95 si Obiectivele de Dezvoltare Globala.

Nu uita sa te abonezi (gratuit)

SUMAR
The CSR Report Anuar 2015 Sumar

Continutul exclusiv al anuarului este intarit de prezenta unor opinii scrise in premiera despre piata locala de Lise Kingo (Director Executiv Global Compact), de Angela Filote (Seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti) si de Cosmin Marinescu (Consilier Prezeidential pentru Economie si Mediul de Afaceri). Claudiu Vranceanu, secretar de stat in Ministerul Economiei, scrie in premiera despre modul cum responsabilitatea sociala a companiilor va fi coordonata de la nivel central, iar Ludwik Sobolewski, Director General al Bursei de Valori, scrie despre modul cum bursele se pot implica in sustinerea intru responsabilitate a companiilor publice.

Anuarul va fi livrat catre abonati in a doua jumatate a lunii aprilie. Daca doriti sa va abonati, va rugam sa intrati pe http://www.csrreport.ro/abonamente sau sa completati formularul de mai jos.

About Dragos Tuta (63 Articles)
Dragos Tuta (n. 1982) este, de la 1 februarie 2011, Fondator si Director General al The CSR Agency - agentie de consultanta in management specializata in CSR (Responsabilitate Sociala Corporativa). In perioada 1 iulie 2009 – 31 ianuarie 2011 a ocupat functia de Consultant CSR si Comunicare in cadrul OMV Petrom S.A. unde a lansat si coordonat portalul TaraluiAndrei.ro.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Zelist Blog » Blog Archive » 14 – 20 aprilie 2016 – Saptamana in Social Media

Leave a comment

Your email address will not be published.


*